Photo: Matija Habljak/PIXSELL
Photo: Matija Habljak/PIXSELL

Cibona protiv Partizana s juniorima!

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 05.10.24. | 21:29

Pod Tornjem se nadaju da će mladi igrači, unatoč izvanrednim okolnostima, pružiti svoj maksimum

Zbog zdravstvenih razloga čak šest igrača prve postave Cibone neće moći nastupiti u nadolazećoj utakmici 3. kola ABA Lige protiv Partizana, koja je zakazana za nedjelju, 6. listopada 2024. godine, u 18.30 sati.

Prouči cjelokupnu ponudu za košarku na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Izostanak petorice igrača bio je očigledan tijekom utakmice protiv Cedevite Junior. Osim Filipa Bundovića, Svena Smajlagića i Ivana Perasovića, koji nisu mogli sudjelovati, tijekom susreta su zbog zdravstvenih problema teren morali napustiti i Ivan Majcunić te Peter Jok, koji se nakon toga više nisu vraćali u igru.

Nakon konzultacija s medicinskim timom, potvrđeno je da će Majcunić, Perasović I Jok otputovati na nadolazeću utakmicu u Beograd. Međutim, njihovo sudjelovanje u utakmici ovisi o konačnoj procjeni liječničkog tima.

S obzirom na to da odgoda utakmice nije bila moguća, vrlo je vjerojatno da će zbog zdravstvenih razloga čak šest igrača izostati iz sastava za nedjeljni dvoboj protiv Partizana: Filip Bundović, Sven Smajlagić, Peter Jok, Ivan Majcunić, Ivan Perasović i Talib Zanna.

Zbog navedenih izostanaka, priliku za dokazivanje dobit će mladi igrači iz juniorskog pogona, koji još nemaju iskustva igranja u ABA Ligi, redom Josip Pavković, Vigo Bart, Borna Katanović i Luka Skorić.

U Ciboni se nadaju da će mladi igrači, unatoč izvanrednim okolnostima, pružiti svoj maksimum i dostojno predstaviti Cibonu u ovoj važnoj utakmici. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.




Tagovi

CibonaKK PartizanABA liga

Ostale Vijesti