BET INFO: Bucksima je ozlijeđen jedan od najboljih igrača - tko će zabijati njegove poene?

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 13.02.17. | 21:27

Jabari Parker izgubljen je za ovu sezonu, a ekipa će morati pokriti njegovih 20 poena koje je prosječno ubacivao po utakmici.

Njihove šanse da uđu u osam najboljih na Istoku znatno su pale nakon što je njihov ponajbolji igrač, Jabari Parker, drugi put u karijeri ozlijedio ligamente koljena i ova sezona je za njega završena, a vjerojatno ga neće biti i dobar dio sljedeće. Parkeru naravno želimo sve najbolje, a njegov izostanak otvorio je prostor nekim drugim igračima koje bi u ostatku sezone trebalo tražiti u okladama na više poena. Parker je s 20 poena po utakmici bio drugi najbolji strijelac ekipe, a netko će to morati nadoknaditi.

Prvi u redu je naravno Giannis Antetokounmpo koji će biti agresivniji nego ikad. Nakon Parkerove ozljede mladom Grku je 'usage rate' skočio s prosječnih 28.5 na 37.5, a to bi se moglo zadržati tokom ostatka sezone. Već je imao jednu brutalnu utakmicu, Lakersima je prije nekoliko dana zabio 41 poen, a danas ima sjajan 'matchup' protiv Pistonsa. Njegovi 'overi' su nešto što se mora igrati u nastavku sezone.

Na restrikciji minuta je još uvijek Khris Middleton, no očekujte jako puno od njega kada bude na 100 posto jer će njegove dobre igre trebati Bucksima. U narednih tjedan, dva još će igrati manje, a kad mu minutaža dođe do očekivanih 30-35 minuta na Middletona treba ozbiljno računati i klađenje na njega u okladama na više poena trebalo bi biti profitabilno.

Kratkoročno bi nešto više lopti u svojim rukama mogli imati Mattew Dellavedova, Malcolm Brogdon i Greg Monroe koji bi do povratka Middletona u puni pogon trebali najviše pomagati Antetokounmpu s poenima i imati nešto više minuta na parketu.

Stvari su jasne, zna se u čijim će rukama biti lopta u nastavku sezone (Antetokounmpo, Middleton), ali bilo bi pametno u dvije utamice ovog tjedna igrati i ostale (Dellavedova, Monroe). Ponuda Germanie Sport na brojeve poena NBA igrača je opširna, a možete se kladiti OVDJE.

Foto: (Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Giannis AntetokounmpoJabari ParkerMatthew DellavedovaGreg Monroe

Ostale Vijesti