Germania
Germania

Villa (2.05) ide po čudo u Pirej, novo slavlje Apotekara (1.60) nije nikakav klišej

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 09.05.24. | 10:25

Nigdje nećete naći veće tečajeve

Nakon što smo utorak i srijedu proveli uz Ligu prvaka i dvije čudesne utakmice, u istom ritmu planiramo nastaviti i ovog četvrtka.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Germania nudi najveći tečaj na jednu utakmicu Europske lige te na jednu utakmicu Konferencijske lige, a to je zapravo sve što vam danas i treba!

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Olympiacos – Aston Villa (21.00) DVOJKA, 2.05

Aston Villa je bila ogromni favorit u prvom polufinalnom susretu Konferencijske lige na svom Villa Parku. Englezima sjedi majstor za europske trofeje, Unai Emery, ali čak niti on nije mogao spriječiti ogroman šok i poraz od visokih 2-4. Sada Englezi idu na vruće gostovanje u Grčku u kojoj hvataju dva gola minusa. Zvuči nemoguće, ali Villa je i dalje kvalitetniji protivnik od Grka…

Bayer – Roma (21.00) JEDINICA, 1.60

Još uvijek se traži momčad koja će u tekućoj sezoni pobijediti Bayer Leverkusen Xabija Alonsa. Roma se nadala da će joj to poći za nogom barem u prvoj utakmici u Rimu na Olimpicu, ali to se nije dogodilo i Apotekari su u Njemačku ponijeli pobjedu od 2-0. Sada im preostaje zaključiti priču i ovjeriti prolazak u finale Europske lige.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+





Tagovi

Germania daje najveće tečajeveNajveći tečajevigermaniaGermania Sport kladionica

Ostale Vijesti