PAUL CHILDS/Action Images
PAUL CHILDS/Action Images

Tipovi dana: Široki, Maribor, ali i malo Wimbledona

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 08.07.21. | 12:54

Odabrali smo nekoliko zanimljivih prijedloga.

U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima. Tečajevi su bili aktualni u vrijeme pisanja teksta, ali su podložni promjenama

Vrijedi probati
GSW WIMBLEDON - trava | 14:35
A.Barty - A.Kerber
ID: 5684146

Polufinale trećeg Grand Slama sezone donosi nam sraz Njemice i Australke, po šesti put u njihovim dosadašnjim karijerama. Koliko su cure “tu negdje”, najbolje govori omjer pobjeda 3:2 u korist Kerber. Zanimljivo, ovo će im biti tek prvi okršaj na travnatoj podlozi. Do sad su samo igrale na betonu. Iako je Barty veliki favorit, mišljenja smo kako će ovo biti gust meč pa ćemo igrati na kontra hendikep -4,5.


Dodatni hendikep gemova 2

Tip: 2 (1.55)
Vrijedi probati
GSW WIMBLEDON - trava | 15:50
A.Sabalenka - Ka.Pliskova
ID: 5684145

Ovdje je situacija, barem naoko, jasna. Sabalenka po dobrome pamti međusobne oglede s Pliškovom, pobijedila ju u oba dosadašnja međusobna ogleda. No, valja biti oprezan Pliškova je neugodna, a i bila je prva tenisačica svijeta te ima odličan servis. Stoga ćemo se odlučiti na kontra hendikep -4,5 na Pliškovu.


Dodatni hendikep gemova 2

Tip: 2 (1.5)
Fiksevi dana
LIGA KONFERENCIJA - KVALIFIKACIJE | 20:45
Maribor - Urartu
ID: 5685856

U šokantnoj završnici slovenskog prvenstva Mariboru je tek za jedan gol izmakao naslov prvaka koji je uzela Mura s istim brojem bodova i pobjedom u zadnjoj utakmici prvenstva. Nakon šoka od prošle sezone brzo su krenuli u pripreme za novu i u pet prijateljskih utakmica slavili su četiri puta dok su tek jednom poraženi. Sa bivšim trenerom Rijeke Simonom Rožmanom na klupi danas dočekuju armensku momčad Urtatu protiv koje su izgledni favorit. Armenci su se u Konferencijsku ligu kvalificirali kao trećeplasirani u prvenstvu, a danas su autsajderi u Sloveniji. Kratko rečeno, pobjeda Maribora u fiksu.


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (1.35)
Fiksevi dana
AZIJSKA LIGA PRVAKA | 18:00
Daegu - Kawasaki F.
ID: 5685228

Prva utakmica je bila napeta, s čak pet golova, završilo je 3:2 za Kawasaki. Oba tima imaju perfektan skor na ovom natjecanju pa će biti izuzetno zanimljivo vidjeti koja od ovih ekipa je bolja. Japanci ipak slove kao izuzetni favoriti, no mi ćemo tipovati na preko golova pa što bude.


Zbroj golova na utakmici

Tip: 3+ (1.5)
Fiksevi dana
LIGA KONFERENCIJA - KVALIFIKACIJE | 21:00
Široki Brijeg - Vllaznia
ID: 5685858

Gostima su zbog gol razlike izmakle kvalifikacije za Ligu prvaka, a prošlu sezonu su završili na drugom mjestu albanskog prvenstva s istim brojem bodova kao i prvak Teuta. Danas u prvoj utakmici kvalifikacija gostuju u Širokom Brijegu koji se u ovo natjecanje kvalificirao kao četvrta momčad BiH prvenstva. Domaći su napravili rekonstrukciju momčadi uoči sezone pred nama i imaju velika očekivanja, a danas će pokazati s čime raspolažu. Prvi korak je pobjeda protiv albanskog doprvaka, a ako i vi vjerujete u to najviše vam se to isplati odigrati u Germania Sport kladionici. No, svi san parovi danas pomalo ziheraški pa ćemo i ovdje igrati dvoznak.


Dvoznak

Tip: 1X (1.4)

Tagovi

Tipovi danakladioničarski dankladionicaGermania Sport kladionica

Ostale Vijesti