SLUŽBENO! Bonucci se vratio, Higuain potpisao za Milan

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 02.08.18. | 21:53

Velika zamjena je i službeno potvrđena.

Prvo je krenulo kao nagađanje, pa se počelo malo ozbiljnije 'šuškati' u milanskim i torinskim kuolarima, a nakon što se priča potpuno zakotrljala sada je dobila i službenu potvrdu.

Leonardo Bonucci vratio se nakon jedne sezone u dres Juventusa, dok su u suprotnom smjeru iz Bianconera u dres Rossonera uputili se Gonzalo Higuain i Mattia Caldara.

Tako je Milan za usluge argentinskog reprezentativca isplatio 20 milijuna eura za posudbu, a dogodine će morati naoddati još 35 milijuna eura za trajni otkup, dok su Bonucci i Caldara odradili 'klasični trade' bez dodatnih financijskih sredstava uključenih u posao.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="it" dir="ltr">Ufficiale: <a href="https://twitter.com/hashtag/GH9?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#GH9</a> &amp; <a href="https://twitter.com/hashtag/MC33?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#MC33</a><a href="https://t.co/wsaaByT2w9">https://t.co/wsaaByT2w9</a></p>&mdash; AC Milan (@acmilan) <a href="https://twitter.com/acmilan/status/1025096286717001739?ref_src=twsrc%5Etfw">August 2, 2018</a></blockquote>

<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

(Foto: Juventus official)


Tagovi

JuventusMilanGonzalo HiguainLeonardo BonucciMattia Caldara

Ostale Vijesti