Germania
Germania

Ples Hrvata (1,35) s Tri lava (2,35) i Jelenom (1,35) može vas obogatiti odjednom

Vrijeme Čitanja: 3min | sub. 06.07.24. | 10:30

Nigdje u Hrvatskoj nećete naći veće tečajeve

Danas ćemo saznati posljednja dva polufinalista Eura, finalist kvalifikacijskih turnira košarkaša za Olimpijsje igre te sudionike završnice teniskog Grand Slama u Wimbledonu. Tako je Germania za ovu subotu izabrala po jedan par s najvećim tečajem u Hrvatskoj iz nogometa, košarke i tenisa. Vrijedi probati…

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

J. Ribakina – C.Wozniacki (16.45), JEDINICA, 1,35

"Ona je borac", rekla je Ribakina kada su je pitali o izgledima da se suoči s Wozniacki. Ako je bilo sumnje da su te riječi još uvijek istinite, Wozniacki ju je raspršila kasnije tijekom dana, kada je spasila dvije meč lopte i pobijedila Leylah Fernandez, 7-5 u trećem setu. Ribakina, pobjednica Wimbledona 2022., ponovno ima nacrte za naslov; ona bi mogla biti favorit s Igom Swiatek u ovom trenutku. Ako je tražila test, protivnika koji će (a) je natjerati da osvoji bodove, umjesto da joj ih da, i (b) će je prisiliti da održi visoku razinu do samog kraja, ovo je suparnica za nju. Ne možete biti ležerni protiv Wozniacki, čak ni sa solidnim vodstvom.

Njih dvoje nikada nisu igrali, ali sve brojke ukazuju na pobjedu Ruskinje koja igra za Kazahstan. Jelena 25 godina, Caroline 33. Ribakina ima igru ​​na travi, Wozniacki nema. Ribakina je osvojila Wimbledon, dok Wozniacki u 13 pokušaja nikada nije prošla četvrto kolo. To je dovoljno dokaza da tipujete na Ribakinu, iako joj neće biti lako.

Engleska – Švicarska (18.00), JEDINICA, 2,35

S jedne strane je prvi favorit Eura, ali ujedno i momčad koja je na račun svojeg stila igre priskrbila najviše možda i najviše kritika u dosadašnjem dijelu turnira. S druge strane, Švicarska je oduševila svojim modernim nogometom i pristupom utakmicama. Murat Jakin i mozak ove momčad Granit Xahka Švicarce drže 'našpananim' do kraja i igraju na ranici svojih mogućnosti. Momčad Garetha Southgatea bit će favorit i danas, no apsolutno nitko se neće iznenaditi, ako Švicarska prođe u polufinale. Međutim, ipak bismo tipovali na Tri lava…

Dominikana - Hrvatska (20.00), DVOJKA, 1,35

Hrvatska košarkaška reprezentacija stigla je do polufinala posljednjeg kvalifikacijskog turnira za Olimpijske igre. Podsjetimo, Hrvatska je do ovog turnira stigla suverenim osvajanjem pretkvalifikacijskog turnira prošle godine u Istanbulu, a sjajne igre izabranici Josipa Sesara nastavili su nevjerojatnom partijom protiv Slovenije, što je bila najveća pobjeda hrvatske reprezentacije posljednjih godina. Nakon toga je uslijedio tijesan poraz od Novog Zelanda, protiv kojeg smo igrali niti 20 sati nakon pobjede protiv Slovenaca. Srećom, rasplet skupine bio je takav da je Hrvatska na koš razliku osvojila prvo mjesto i u večerašnjem polufinalu izbjegla Grčku, domaćina turnira. No, daleko od toga da će Dominikanska Republika biti lagan zalogaj za favoriziranu Hrvatsku, ponajviše jer imaju ubojit bekovski tandem Jean Montero - Chris Duarte. Ipak, očekujemo prolaz Hrvata u veliki finale.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+



 


Tagovi

Germania daje najveće tečajeveNajveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladionicekladioničarski dan

Ostale Vijesti