Ništa od 13. finala u karijeri: Ferrer slavio protiv Karlovića u meču bez breaka

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 09.01.15. | 17:27

Ivo Karlović izgubio je u polufinalu turnira u Dohi od Davida Ferrera. Španjolac je slavio sa 6:7 (2), 7:6 (5), 7:6 (4).

Karlović je jučer stigao do povijesne pobjede protiv Novaka Đokovića pa je danas dobio priliku loviti svoje 13. finale u karijeri. Odlično je otvorio meč protiv 10. tenisača svijeta Davida Ferrera. Nakon što je propustio dvije break-lopte, prvi set dobio je sjajnom igrom u tie-breaku gdje je Španjolca ostavio na samo dva poena.

Ferrer je nakon izgubljenog seta zaigrao bolje i počeo sve više prijetiti na Karlovićev servis. Nije uspio doći do breaka, ali je drugi set dobio u tie-breaku i to jedinim mini-breakom kod 6:5. Niti u trećem setu nije bilo breaka, tako da je pobjednik odlučen u trećem tie-breaku. Karlović je poveo 3:2, imao dva servisa, no nakon toga osvojio je samo jedan poen.

>> Počeo lov na Gorana: Ivo Karlović postao drugi tenisač s najviše asova u povijesti

Karlo Veliki odservirao je 30 asova i tako prestigao legendarnog Andyja Roddicka na ljestvici tenisača s najviše asova u karijeru. Ivo je sada drugi i krenuo je u lov na rekordera Gorana Ivaniševića.

Ferrer će u finalu Dohe igrati s boljim iz dvoboja Tomaša Berdycha i Andreasa Seppija.

(Foto: Action Images)


Tagovi

ATP DohaIvo KarlovićDavid Ferrer

Ostale Vijesti