Mirko reagirao na Pijetrajove optužbe: Bljuvotine i laži koje je izgovorio su utužive

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 04.10.19. | 14:26

Sapunica u Zagrebu.

Naime, Pijetraj je rekao kako je Miro Filipović poslao ljude s pištoljima da naplate dug te kako je on trčkarao po dvorištu za kokošima dok se on borio po svijetu, a Mirko je najavio kako će na sve stići opširni odgovor na svojoj službenoj facebook stranici.

„Nisam imao loše namjere, ali onda je on počeo vrijeđati na razini koja mu nije potrebna. Pazi, kaže da sam imao samo pet mečeva? Imao sam ih 150, ali ne boksačkih. Nikad me nitko nije iznio iz ringa. Tko mi pokaže snimku, dat ću mu sve što imam.“

"Došao je kod mene s nogom Branka Cikatića u dupetu. Kod mene su ga svi tukli, ali je svejedno postao najbolji boksač u Hrvatskoj. Bude li me i dalje ljutio, sve snimke koje dokazuju koliko je loše boksao stavit ću na YouTube.", samo su dijelovi izjava Leonarda Pijetraja, a o cijeloj ovoj zavrzlami ste već mogli čitati na Germanijaku:

Za kraj dodajemo kako Cro Cop nije točno rekao kada će dati puno objašnjenje i svoje viđenje ove situacije, ali ne sumnjamo kako će ono biti iscrpno, i nadasve zanimljivo.

Mi smo kupili kokice i željno iščekujemo nastavak priče koja u ovom trenutku ponajviše liči na neku španjolsku sapunicu.

(foto: screnshoot, Pixsell)

 


Tagovi

Mirko FilipovićLeonard PijetrajPodcast InkubatorMMABoks

Ostale Vijesti