Lučić-Baroni suvereno u drugo kolo Acapulca

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 24.02.15. | 10:02

Ovo je četvrta pobjeda za hrvatsku tenisačicu ove godine iz devet odigranih mečeva.

Mirjana Lučić-Baroni uspješno je svladala prvu prepreku na jakom WTA turniru u meksičkom Acapulcu. Za nešto više od sat vremena eliminirala je španjolsku tenisačicu i 84. reket svijeta Laru Arruabarrenu-Vecino sa 6:3, 6:3. U drugom je kolu očekuje još jedna Španjolka Maria-Teresa Torró-Flor, 87. tenisačica WTA liste.

Spomenimo i kako je na istom turniru svoj posao u prvom kolu uspješno odradila prva nositeljica Maria Šarapova protiv Amerikanke Shelby Rodgers s glatkih 6:4, 6:1.

U muškom dijelu Acapulca svoj nastup očekuju Ivan Dodig i Ivo Karlović, a njihovi su mečevi protiv Stevea Johnsona, odnosno Teimuraza Gabašvilija na rasporedu u noći s utorka na srijedu.

Na sasvim drugoj strani Zemlje svoj će meč odigrati mladi Borna Ćorić u prvom kolu Dubaija. Iako je 18-godišnji Zagrepčanin ispao u posljednjoj rundi kvalifikacija od Francuza Fabricea Martina, igrom slučaja ubačen je u glavni ždrijeb jakom turnira serije 500 kao 'lucky looser'. Svoj će prolaz tražiti protiv 72. igrača svijeta Maleka Jazirija.

WTA Acapulco, 1. kolo:

Bethanie Mattek-Sands – Marcela Zacarias 6:2, 6:1
Maria Šarapova (1) – Shelby Rodgers 6:4, 6:1
Mirjana Lučić-Baroni - Lara Arruabarrena-Vecino 6:3, 6:3
Monica Puig – Tereza Smitkova 6:4, 3:6, 6:3
Maria-Teresa Torró-Flor – Madison Brengle 2:6, 7:5, 7:5

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Mirjana Lučić-BaroniIvan DodigIvo KarlovićBorna ĆorićATPWTAATP AcapulcoATP DubaiWTA Acapulco

Ostale Vijesti