Lučić-Baroni oduševila svijet: Ovo nije sve od nje

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 15.09.14. | 11:18

„Nije loše“. To je bila prva reakcija Mirjane Lučić-Baroni nakon što su je novinari upoznali s činjenicom da je titulom u Quebecu postavila rekord o najdužem vremenskom razdoblju između dvije titule neke tenisačice.

 

16 godina i 4 mjeseca trebalo je našoj tenisačici da, nakon drugog naslova u Bolu, osvoji svoju treću WTA titulu. „Ovo je poput sna. Nevjerojatan je osjećaj nakon svih ovih godina ponovo osvojiti turnir, ali ovo je nagrada za sav naporan trud ovog tjedna“, izjavila je Lučić-Baroni nakon finala protiv Venus Williams te rekla kako će naslov proslaviti sa svojom obitelji.

„Proslava će biti u restoranu mojeg supruga, a morat će napraviti neku jako dobru hranu. Otvorit ćemo i poneku bocu šampanjca, najskupljeg kojeg ima u restoranu“, rekla je hrvatska tenisačica čiji je uspjeh obišao teniski svijet.

Svi sportski mediji izvještavaju kako je Lučić-Baroni došla do naslova nakon ovoliko dugo godina, a ovaj uspjeh potaknuo je neke od novinara da napišu i veće tekstove od onih uobičajenih za ovakvu vrstu turnira. Tako Yahoo! Sports podsjeća kako je Lučić-Baroni svojedobno bila jedna od najperspektivnijih mladih tenisačica usporedivši njen početak karijere s Martinom Hingis i Jennifer Capriati. Istaknuli su i osvajanje dva turnira na Bolu u tinejdžerskoj dobi, ali i cijelu priču oko bijega od oca Marinka i tužbe koju je naša tenisačica podnijela protiv agencije IMG. No, novinarska Stephanie Myles zaključuje, 'sada je to sve iza nje, a s obzirom kakav tenis igra, ovo sigurno nije sve od Lučić-Baroni'.

Opširniji tekstovi objavljeni su i u Herald Sunu, Tennis Worldu i drugim stranicama, a svi oni ističu i kako je Lučić-Baroni odigrala odlično i na US Openu gdje je kreirala senzaciju izbacivši jednu od favoritkinja turnira Simonu Halep.

(Foto: Action Images)


Tagovi

WTA QuebecWTAMirjana Lučić-Baroni

Ostale Vijesti