Konjuh prošla kvalifikacije Cincinnatija, Lučić Baroni i Dodig ispali

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 16.08.15. | 21:34

Hrvatska tenisačica Ana Konjuh izborila je kroz kvalifikacije plasman u glavni ždrijeb velikog WTA turnira u američkom Cincinnatiju, dok iste sreće nisu bili naši drugi predstavnici, Mirjana Lučić-Baroni i Ivan Dodig.

Konjuh je u posljednjoj rundi kvalifikacija do plasmana u glavni ždrijeb stigla nakon velike borbe u tri seta - 5:7, 7:6(3) i 6:3 protiv 91. tenisačice svijeta, Japanke Misaki Doi, koju je svladala za dva sata i 21 minutu igre.

Tri seta igrala je i šesta nositeljica kvalifikacija Mirjana Lučić-Baroni, ali ne tako uspješno. U drugom je kolu kvalifikacija izgubila od Australke Casey Dellacque sa 6:4, 2:6 i 6:3 nakon sat i 37 minuta igre.

Bolje sreće nije bio niti Ivan Dodig koji je u kvalifikacijama muškog dijela turnira zaustavljen već u prvom kolu. Bolji od Međugorca je bio Korejac Hyeon Chung, također u tri seta, sa 3:6, 6:4, 6:1. 

Konjuh će tako biti jedina hrvatska predstavnica u ženskom dijelu turnira u Cincinnatiju, a kod tenisača će naše boje braniti Marin Čilić, Ivo Karlović i Borna Ćorić.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

TenisIvan DodigMirjana Lučić-BaroniWTA CincinnatiATP CincinnatiWTAATPAna Konjuh

Ostale Vijesti