Imaju 125 pobjeda zaredom! Tečaj na domaću pobjedu im je 1.01

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 04.10.17. | 18:25

A da jednostavno ukinu tu ligu i odmah im uruče trofej?

Tečaj na Barceloninu domaću utakmicu španjolskog rukometnog prvenstva jest 1,01! Uplatite li 10 kuna u kladionici Germania Sport, odbit će vam se manipulativan trošak i ne stavite li više ništa na listić, bit ćete u gubitku 39 lipa čak i kad prođete. Pitate se zašto? Katalonci su pretvorili španjolski klupski rukomet u apsoludno najdosadnije sportsko natjecanje trenutačno u svijetu, ljudi imaju 125 pobjeda zaredom!!!

Oprostite na uskličnicima, ali ni smo mogli doći sebi kad smo naletili na taj podatak. Uvjerljivo najduži aktivan niz u profesionalnom sprotu, toliko je impresivan, da bi ga se lako moglo nazvati suludim. Zašto uopće igrati ligu u kojoj jedan klub već sedam godina apsolutno dominira?

Španjolska je nekoć bila jedna od najačih liga u Europi, pa rukometni Jordan Ivano Balić najbolje razdoblje karijere proveo je u Atletico Madridu i Ademar Leonu, klubovima koji danas ne postoje ili su smijurija u odnosu na moćni katalonski stroj koji od sezone 2010./2011. ne zna za poraz.

Istina, nismo ni mi Hrvati ništa bolji, PPD Zagreb ima 26 od 26 naslova i nijedan prosječan domaći obožavatelj sporta, čak ni iznadprosječan, nema pojma tko je svih tih godina bio drugi...

(foto: Barcelona)


Tagovi

rukometLiga ASOBALšpanjolska rukometna ligaBarcelona rukomet

Ostale Vijesti