Armin Durgut/PIXSELL
Armin Durgut/PIXSELL

Germania daje najveće tečajeve: Široki Brijeg 2.50, Sarajevo 1.90, Maribor 1.30

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 08.07.21. | 10:59

Nigdje nećete naći veće tečajeve.

Nastavlja se tjedan kvalifikacija za europska natjecanja, a najveće tečajeve ćete danas naći Germania Sport kladionici. Počinju kvalifikacije za Konferencijsku ligu, novo natjecanje UEFA-e, a Germania vam donosi najveće tečajeve ako želite odigrati na pobjede Širokog Brijega, Sarajeva i Maribora. Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Dobra zabave uz sportsko klađenje garancija je na stranici Germania Sport kladionice, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Široki Brijeg – Vllaznia (21:00) JEDINICA 2.50

(Nogomet – Konferencijska liga kvalifikacije)

Gostima su zbog gol razlike izmakle kvalifikacije za Ligu prvaka, a prošlu sezonu su završili na drugom mjestu albanskog prvenstva s istim brojem bodova kao i prvak Teuta. Danas u prvoj utakmici kvalifikacija gostuju u Širokom Brijegu koji se u ovo natjecanje kvalificirao kao četvrta momčad BiH prvenstva. Domaći su napravili rekonstrukciju momčadi uoči sezone pred nama i imaju velika očekivanja, a danas će pokazati s čime raspolažu. Prvi korak je pobjeda protiv albanskog doprvaka, a ako i vi vjerujete u to najviše vam se to isplati odigrati u Germania Sport kladionici.

Milsami – Sarajevo (19:00) DVOJKA 1.90

(Nogomet – Konferencijska liga kvalifikacije)

Moldavci su od prošlog vikenda krenuli s ligom i startali s remijem. Prošlu sezonu završili su treći u prvenstvu s 26 bodova manje od prvaka Sheriff Tiraspola. Danas im u goste dolazi Sarajevo, doprvak BiH koji je u posljednjim kolima prosuo mogući naslov. Nakon takvog raspleta došlo je do promjena na klupi i u igračkom kadru pa su sada spremni za iskupljenje navijačima zbog prošle sezone. Već danas je prva prilika za to pobjedom protiv Milsamija, a onda u drugoj utakmici na Koševo i potvrditi prolaz dalje kroz Konferencijsku ligu.

Maribor – Urartu (20:45) JEDINICA 1.30

(Nogomet – Konferencijska liga kvalifikacije)

U šokantnoj završnici slovenskog prvenstva Mariboru je tek za jedan gol izmakao naslov prvaka koji je uzela Mura s istim brojem bodova i pobjedom u zadnjoj utakmici prvenstva. Nakon šoka od prošle sezone brzo su krenuli u pripreme za novu i u pet prijateljskih utakmica slavili su četiri puta dok su tek jednom poraženi. Sa bivšim trenerom Rijeke Simonom Rožmanom na klupi danas dočekuju armensku momčad Urtatu protiv koje su izgledni favorit. Armenci su se u Konferencijsku ligu kvalificirali kao trećeplasirani u prvenstvu, a danas su autsajderi u Sloveniji. Kratko rečeno, pobjeda Maribora u fiksu.

Germania je spremila veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrirane igrače. Informacije o detaljima pronađite OVDJE.

Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Germania Sport kladionici.

NAPOMENA: Tečajevi su podložni izmjenama, ali će ih Germania Sport u svakom trenutku držati najvećima.


Tagovi

Germania daje najveće tečajeveNajveći tečajevipogodi najveći tečajGermania SportGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski danSponzorira Germania Sport Kladionica

Ostale Vijesti