Dvostruka osvajačica Wimbledona napadnuta nožem i teže ozlijeđena!

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 20.12.16. | 15:00

Nema kraja ružnim vijestima. Poznata češka tenisačica i dvostruka pobjednica u Wimbledonu, Petra Kvitova ozlijeđena je u svom domu.

Kvitovoj, koja se oporavlja od ozljede stopala, provalnik je ušao u njezin dom u Prostejovu predstavljajući se navodno kao domar. Kada ga je pustila u kuću, odgurnuo ju je i ozlijedio nožem. Stradala joj je ruka i to ona kojom igra te joj je morala biti pružena liječnička pomoć. A prema svemu sudeći, ozljeda nije nimalo bezazlena jer su stradale tetive i prsti lijeve ruke i ostaje upitno koliko će oporavak trajati i kakve će biti posljedice.

Potresena sam. Ozljeda je ozbiljna, morat ću vidjeti što će reći specijalisti“, kazala je 26-godišnja Kvitova, dodajući kako je ipak na koncu sretna što je živa.

Njezin glasnogovornik Karel Tejkal je istaknuo kako je riječ o provali, ali slučajnoj, a ne planiranoj jer je ona slavna tenisačica.

Bio je to slučajni zločin. Nitko je nije planirao napasti ili opljačkati kao Petru Kvitovu“, rekao je Tejkal.

Kvitova je 11. tenisačica svijeta, koja je u karijeri ukupno osvojila 19 naslova, uključujući i dvaput Wimbledon, 2011. i 2014. godine.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Petra Kvitova

Ostale Vijesti