Dodig krenuo pobjedom u Brisbaneu, porazi Fett i Martić, uspješan Pavić

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 02.01.16. | 14:04

Hrvatski tenisač Ivan Dodig bio je uspješan u svom prvom nastupu u 2016. godini, kao i Ante Pavić, dok su Petra Martić i Jana Fett zaustavljene u svojim kvalifikacijskim nastupima u Brisbaneu i Aucklandu

Dodig je u prvom kolu kvalifikacija ATP turnira iz Serije 250 u australskom Brisbaneu svladao 311. tenisača svijeta, Australca Omara Jasiku sa 6:1 i 6:3.

Za ulazak na glavni turnir drugi nositelj kvalifikacija igrat će protiv 134. igrača ATP liste, Amerikanca Jareda Donaldsona, kojeg je pobijedio prošle godine u kvalifikacijama Wimbledona.

U kvalifikacijama Brisbanea tako uspješna nije bila Jana Fett, koja je u drugoj rundi izgubila od druge nositeljice kvalifikacija, Ruskinje Margarite Gasparjan sa 7:6(3) i 6:2.  

Petra Martić je zaustavljena na prvoj prepreci u kvalifikacijama WTA turnira u Aucklandu na Novom Zelandu. Bolja od hrvatske tenisačice za sat vremena je bila Izraelka Julia Glushko sa 6:0 i 6:1.

Dodajmo da je Ante Pavić u prvom kolu kvalifikacija u indijskom Chennaiju sa 7:5 i 6:2 bio bolji od prvog nositelja, Šveđanina Eliasa Ymera.

Brisbane, kvalifikacije:

Dodig - Jasika 6:1, 6:3
Gasparjan - Fett 7:6(3), 6:2

Auckland, kvalifikacije:

Martić - Glushko 6:0, 6:1

Chennai, kvalifikacije:

Ymer - Pavić 5:7, 2:6

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

 


Tagovi

Ante PavićPetra MartićJana FettIvan DodigATP BrisbaneWTA AucklandWTA BrisbaneATP ChennaiWTAATPTenis

Ostale Vijesti