Courtois se „zakačio“ s izbornikom i „oprao ga“

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 02.07.16. | 11:42

Belgijski mediji prenose kako je nakon poraza od Walesa, vratar belgijske reprezentacije Thibaut Courtois došao u sukob s izbornikom Marcom Wilmotsom.

Golman belgijske reprezentacije i Chelseaja, Thibaut Courtois nije se baš lako pomirio sa porazom svoje momčadi od Walesa i ispadanjem s Europskog prvenstva u Francuskoj u četvrtfinalu. Mnogi su Belgijance smatrali favoritima za osvajanje naslova, no svi snovi pali su u vodu nakon sinoćnjeg neočekivanog poraza od Walesa.

Velški izbornik: Ne bojte se sanjati!

Svi su se veselili, samo je on ostao tužan...

VIDEO: Luda proslava i ples za pamćenje u svlačionici Walesa!

Cijena skače iz minute u minutu, Engleska u euforiji: Majstor lažnjaka iz Walesa nema klub!

Senzacija u Lilleu: Debitant Wales nokautirao Belgiju za polufinale Eura s Portugalom!

Courtois se prema navodima belgijskih medija i pisanju 'Sporta', navodno i 'zakačio' s belgijskim izbornikom Marcom Wilmotsom. Dvojac je završio u svlačionici, a je li izbio sukob i kakav, kako pišu pojedini belgijski mediji, možemo samo nagađati.

Na konferenciji za novinare Courtois nije spomenuo incident, a poručio je kako je ovaj poraz najveće razočarenje u njegovoj karijeri.

Ovo mi je najveće razočarenje u karijeri, a igrao sam finale Lige prvaka s Atletico Madridom“, rekao je vratar Chelseaja.

Priznao je da su Velšani bili bolji.

Dobro smo počeli, stvorili smo dvije/tri šanse i zabili smo pogodak, no onda smo se zatvorili na našoj polovici i ostavili smo previše slobodnog prostora. Imali su više prilika od nas i bili su opasniji. Kontrolirali su utakmicu i osjetio sam da u nekim trenucima nismo znali što radimo“.

Na pitanje treba li Belgiji novi izbornik, Courtois je odgovorio:

Ovo je bila prilika koju možda više nikada nećemo imati. Dao sam mu svoje mišljenje u svlačionici. On sam mora donijeti svoju odluku“.

A Wilmots se nije izjasnio o svojim namjerama.

Rekao sam da ću donijeti odluku nakon Europskog prvenstva. Neću ništa žuriti nakon utakmice. Mnogo je adrenalina i moramo vidjeti“.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

 


Tagovi

Marc Wilmotseuropsko prvenstvo u nogometu 2016belgijska nogometna reprezentacijaThibaut Courtois

Ostale Vijesti