REUTERS/Kai Pfaffenbach
REUTERS/Kai Pfaffenbach

VIDEO Bayern preokrenuo u četiri minute, Vinicius donio Realu remi u sjajnom ogledu na Allianz Areni!

uto. 30.04.24. | 19:09

Pitanje pobjednika rješavat će se u Madridu

Real je prvi zadao udarac, Bayern preokrenuo, a onda su na koncu Madriđani stigli do remija i pitanje pobjednika rješavat će se u Madridu nakon velike utakmice i remija 2-2 na Allianz Areni.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+).

Toliko puta smo tome svjedočili, da je sada malotko iznenađen Realom i mentalitetom sastava Carla Ancelottija. Madriđani su u prvih 20-ak minuta bili na konopcima, zbijeni na svoju polovicu u niskom bloku, borili se za goli život. Ali ovaj Real je navikao na to. Kraljevi znaju trpjeti, čak je dojam i da guštaju u toj igri u kojoj ih protivnik razvlači na sve strane, kada sijeva na sve strane, a onda u treptaju oka uslijedi kazna!

Tako je bilo i u uvodnih 45 minuta na Allianz Areni, kada je majstor Toni Kroos pokazao Viniciusu gdje treba utrčati, dao mu loptu, a Brazilac je upalio motore i onda jednostavno matirao Neuera u situaciji jedan na jedan i na koncu ponio prednost na veliki odmor. Začuđeni? Ne trebate biti, Real je to…

Iako je pod paljbom kritika u Münchenu, Thomas Tuchel je pokazao i da ipak zna nešto nogometa. Zamijenio je na startu drugog dijela strane Saneu i Musiali, a dvojac mu je 'donio' dva pogotka. Prvospomenuti je odradio solo prodor, zavukao se s desnog krila u srce Realovog kaznenog prostora pa onda odapeo raketu u bliži kut za izjednačenje Bavaraca u 53. minuti. Drugi je, pak, zaradio kazneni udarac nakon faula Vazqueza kojeg je u pogodak pretvorio Kane u 57. minuti.

Kakav preokret u mentalitetu i gardu Bavaraca u drugom dijelu…

Ali nije niti to 'ubilo' Madriđane! Vinicius je briljantno proigrao Rodryga kojeg je srušio večeras očajni Kim, a onda je Vinicius i preuzeo odgovornost i svladao Neuera u 83. minuti za konačnih Bayern 2, Real Madrid 2.

Bayern - Real Madrid 2-2

Strijelci: 0-1 Vinicius (24., Kroos), 1-1 Sane (53.), 2-1 Kane (57., 11m), 2-2 Vinicius (84., 11m)

Pogotke pogledajte OVDJE (Arena Sport)


Tijek utakmice:


Tagovi

Liga prvakaReal MadridBayernLuka Modrić

Ostale Vijesti