REUTERS/Yves Herman
REUTERS/Yves Herman

Jeste li spremni? Last minute prodaja ulaznica za Euro kreće u četvrtak!

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 30.04.24. | 16:31

Dodatnih 100.000 ulaznica bit će dostupno navijačima od ovog četvrtka

Budući da Euro 2024. počinje za manje od 50 dana, Uefa će u četvrtak 2. svibnja u 11 sati staviti u prodaju dodatne ulaznice koje će se moći kupiti na EURO2024.com/tickets .

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Puštene ulaznice uključivat će ulaznice ponuđene za preprodaju putem službene platforme za preprodaju u ožujku/travnju, ulaznice koje će biti dostupne nakon dovršetka konfiguracije stadiona i značajan broj ulaznica za ograničeno gledanje po sniženim cijenama. Prodaja u zadnji tren odvijat će se po principu "tko prvi dođe, njegova djevojka", dok se sve ulaznice ne prodaju, a ovo će vjerojatno biti posljednja prilika za navijače da kupe ulaznice za gledanje utakmica nadolazećeg Eura.

Kao i u prethodnim fazama prodaje, očekuje se da će se ulaznice vrlo brzo rasprodati – posebno za susrete s velikom potražnjom, kao što su utakmice koje uključuju zemlju domaćina Njemačku ili samo finale, kao naravno i Vatrene. Broj dostupnih ulaznica varira od utakmice do utakmice. Ukupno će biti pušteno više od 100.000 ulaznica.

"Bude li bilo koja preostala ulaznica dostupna tijekom priprema za završni turnir, objavit ćemo obavijest na EURO2024.com/tickets. Za informacije o EURO 2024 službenim paketima za ugostiteljstvo posjetite 2024-hospitality.com", objavila je Uefa.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

EUROEuro 2024Hrvatska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti