Hajduk Split
Hajduk Split

Hajdukovi juniori protiv prvaka Albanije u Ligi prvaka: "Travnjak nije idealan, očekujemo nabrijanog domaćina“

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 26.10.22. | 08:26

Bijeli danas igraju prvu utakmicu u Albaniji u kojoj žele osigurati pozitivan rezultat s kojim bi na Poljudu išli po prolaz u nokaut fazu juniorske Lige prvaka

Nakon sigurnog prolaza protiv Gabale i pobjede s ukupnih 5:1, juniore Hajduka čeka novi izazov u juniorskoj Ligi prvaka. Za prolaz u nokaut fazu igrat će još dvije utakmice, a ovog puta protivnici će im biti albanski prvaci Apolonia Fier. Oni su na ovom putu izbacili kazahstansku Astanu, a prvu utakmicu s 'bilim tićima' igraju na domaćem terenu.

Bijeli su otputovali u Albaniju još u ponedjeljak da bi se adekvatno pripremili za utakmicu i izašli na travnjak odmorni. Marijan Budimir na raspolaganju danas neće imati reprezentativce Vuškovića i Ćalušića, ali zato je tu prvotimac Dominik Prpić.

Utakmica se igra danas od 14 sati u Fieru, a Bijeli su odradili jučer i trening na travnjaku uoči susreta. Terenom nije baš najzadovoljniji trener Marijan Budimir.

„Dobro je što smo podijelili put u dva dijela. Bit ćemo dobro, ovako je puno lakše. Igrači će se odmoriti. Imat ćemo završni trening na dan utakmice na terenu na kojem ćemo igrati. Po onome što sam vidio na snimkama, najviše me brine travnjak koji nije baš u idealnom stanju. Čini se dosta tvrd i grbav. Ali što je, tu je. Prilagodit ćemo se situaciji. Očekujem nabrijanog domaćina. Njihovi igrači su otišli u Drač u karantenu. Bit će fokusirani, ovo je za njih veliki uspjeh. Još im dolazi Hajduk koji je veliki klub. Vidjeli smo to i putom, prepoznavali su nas na svakom koraku. Očekujem pun stadion i agresivnog protivnika. Ali bit ćemo spremni tome se prilagoditi i bit ćemo pravi na utakmici“, rekao je Budimir uoči utakmice.

Susret će se odigrati na stadionu Loni Papuciu, vodit će ga malteška sudačka trojka - Ishmael Barbara i njegovi pomoćnici Roberto Vella i James Muscat. Četvrti sudac je Cjapi Kreshnik iz Albanije.

Utakmica Apolonia – Hajduk počinje u 14 sati. Uzvrat je na Poljudu 2. studenoga. (KM)


Tagovi

Hajduk junioriLiga prvaka mladihJuniorska Liga prvakaMarijan Budimir

Ostale Vijesti