REUTERS/Susana Vera
REUTERS/Susana Vera

Preokret u slučaju Modrić? Maestro želi sastanak s Perezom nakon Bayerna!

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 30.04.24. | 16:49

Modriću se navodno svidjela uloga mentoriranja mladih superstarova, a više nema ništa protiv toga da igra i ulazi s klupe kada situacija to zahtijeva

Puno je nepoznanica oko nastavka karijere Luka Modrića. Iz kuta navijačke baze Modrih, kampanja #imalobismisla je u punom jeku, Saudijci i Amerikanci više ili manje sramežljivo vrebaju iz prikrajka, a čak se i Celje uključilo u pokušaj pridobivanja Lukinih talenata u svoje redove. I to su opcije koje se najviše spominju u javnom eteru. Lukin ostanak u redovima Madriđana je najslabije kotirao. Do sada…

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+).

Naime, kako tvrdi španjolski novinar Eduardo Inda, zadužen za praćenje Real Madrida, hrvatski veznjak će nakon okršaja s Bayernom u polufinalu Lige prvaka zatražiti sastanak s Florentinom Perezom jer se, navodno, predomislio i spreman je prihvatiti ulogu igrača s klupe.

Modriću se svidjela uloga mentoriranja mladih superstarova, a više nema ništa protiv toga da igra i ulazi s klupe kada situacija to zahtijeva stoga želi s Perezom probati dogovoriti nastavak suradnje budući da mu aktualni ugovor ističe ovog ljeta.

Ovu tvrdnju, međutim, treba uzeti s dozom rezerve jer i Carlo Ancelotti je nedavno izjavio kako poznaje Luku i da on neće pristati na to da bude druga opcija.

Inače, Modrić je ove sezone u 39 nastupa ovjerio dva gola i šest asistencija, a u Realu je od 2012. godine. (pz)



Tagovi

Luka Modrić#imalobismislaReal MadridGNK DinamoFlorentino Perez

Ostale Vijesti