REUTERS/Lisi Niesner
REUTERS/Lisi Niesner

Nijemci smjenjuju Bjelicu, on poručuje: „Moj jedini cilj je izboriti ostanak u Bundesligi“

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 03.05.24. | 19:24

Union u nedjelju igra protiv Bochuma

Iako su mu njemački mediji već nasapunali dasku, precrtavši ga na koncu sezone s mjesta trenera Union Berlina, hrvatski stručnjak je suhoparno odgovorio na napise oko svojeg otkaza.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

„Uopće nisam o tome razgovarao s ljudima iz kluba. Ne mogu utjecati na to što se piše. Mogu samo utjecati na izvedbu svoje momčadi“.

Inače, Kicker je u srijedu donio vijest kako će na ljeto doći do rastanka Bjelica i berlinskog kluba, pa čak i ranije.

„Trener sam gotovo 17 godina. Imao sam situacija u svojoj karijeri koje nisu bile jednostavne. Dobro se mogu nositi sa stresom“, pojašnjava Bjelica, koji i dalje osjeća potporu vrhuške kluba.

„Imamo veliku motivaciju ostati u ligi. Svi to znaju. Uložit ću svu snagu u to da ostanemo u Bundesligi. Ovo je moj veliki cilj i zajedno ćemo u tome uspjeti“.

U Bundesligi us ostala tri kola do kraja kampanje, a Union je na 14.mjestu s dva boda više od Mainza koji se nalazi u crvenoj zoni. U Berlin u nedjelju od 15.30 sati dolazi Bochum koji je na 15.mjestu. Jasno je što bi pobjeda značila za Berlinere, koji do kraja prvenstva igraju još protiv Kölna u gostima pa priču zaključuju domaćim ogledom protiv Freiburga.

„Znam gdje je moj fokus – isključivo na utakmici s Bochumom“, podvukao je Bjelica.



Tagovi

BundesligaUnion BerlinNenad Bjelica

Ostale Vijesti