Stephen Lew-USA TODAY Sports
Stephen Lew-USA TODAY Sports

Povratak Sabonisa i Valančiunasa u reprezentaciju Litve

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 30.04.24. | 18:06

Litva će kvalifikacije za Olimpijske igre odraditi u Portoriku gdje je smještena u skupinu s Meksikom i Obalom Bjelokosti

Kazis Maksvitis, izbornik košarkaške reprezentacije Litve, najavio je kako dvije litavske NBA zvijezde, Domantas Sabonis i Jonas Valančiunas, žele nastupiti na kvalifikacijskom turniru za odlazak na Olimpijske igre.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+).

„S obojicom sam obavio razgovore i iako su obojica iza sebe imali tešku NBA sezonu izrazili su želju da budu dio reprezentacije na kvalifikacijskom turniru“, izjavio je litavski izbornik.

Litva će kvalifikacije za Olimpijske igre odraditi u Portoriku gdje je smještena u skupinu s Meksikom i Obalom Bjelokosti, dok su u drugoj skupini domaćin Portoriko, Italija i Bahrein. Samo će najbolja momčad s turnira izboriti nastup na Igrama.

Posljednji put su Sabonis i Valančiunas bili dio litavske reprezentacije na Europskom prvenstvu 2022. godine. Ove sezone Sabonis je sjajno igrao u dresu Sacramenta te je prosječno bilježio čak 19.4 poena, 13.7 skokova i 8.2 asistencija po utakmici. Centar New Orleansa Valančiunas je ove sezone imao prosjek od 12.2 poena i 8.8 skokova po susretu.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.




Tagovi

Jonas ValančiunasDomantas SabonisNBAlitavska košarkaška reprezentacija

Ostale Vijesti