Germania
Germania

Pobijedi li Kramu Olmić (1.60) bit će vam to pravi poklončić! Slave li Toulouse (2.25) i Bilbao (2.35), vikat ćete od sreće 'jao!'

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 03.05.24. | 10:24

Nigdje nećete naći veće tečajeve.

Sjajne nogometne utakmice zovu vas da ih gledate, ali i da se na njih okladite. Francuzi, Nijemci, Španjolci, birajte ligu koja vam je draža ili možete odigrati na sve tri koliko su primamljivi tečaji!

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Toulouse – Montpellier (19.00) JEDINICA 2.25

Toulouse je trenutno na korektnom desetom mjestu francuskog nogometnog prvenstva s 40 bodova iz 31 utakmice, ali nema puno manevarskog prostora za napredovanje ili nazadovanje po tablici. Tri boda manje ima njegov današnji protivnik Montpellier koji je na 12. mjestu s tri boda manje. U ovoj utakmici mala prednost ide Toulouseu na račun domaćeg terena.

Hoffenheim – RB Leipzig (20.30) DVOJKA 1.60

Navijači Hoffenheima nemaju razloga za previše oduševljenja, ali niti za razočaranje tekućom sezonom koja je prosječna za njihov klub i ništa više od toga. Momčad Andreja Kramarića je na devetom mjestu s 39 bodova, a sada joj na noge dolazi Leipzig koji je s četvrte pozicije već osigurao Ligu prvaka naredne sezone. Gosti za koje igra bivši Dinamov ofenzivac Dani Olmo favoriti su u ovom ogledu, u to nema sumnje.

Getafe – Ath. Bilbao (21.00) DVOJKA 2.35

Athletic Bilbao može biti relativno miran na šestoj poziciji La Lige: Baski imaju 58 bodova, sedam više od sedmog Real Sociedada i šest manje od Atletico Madrida i sigurno plove prema igranju Europske lige iduće sezone. Večeras igraju u gostima protiv Getafea koji je na desetom mjestu i koji nema puno prostora za napredovanje po ljestvici.


Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+



 


Tagovi

Germania daje najveće tečajeveNajveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionica

Ostale Vijesti