Germania
Germania

Do pobjede danas idu Coria (1,80), PSG (2,55) i Parma (2,15), pa da se uz grah pojede i pokoja sarma

Vrijeme Čitanja: 3min | sri. 01.05.24. | 11:00

Nigdje u Hrvatskoj nećete naći veće tečajeve

Iako je Praznik rada, ne znači da je sportski svijet stao. Danas su osim graha, na meniju i 'delikatesne' utakmice. Nakon sinoćnjih uzbuđenja u Ligi prvaka, danas nas očekuje i drugo polufinale, a osim toga u ponudi Germanije nudi se i zanimljiv par talijanskog nogometa, kao i jedan teniski okršaj.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Coria – Fognini (15.00), JEDINICA 1,80

Najbolji dani tenisa su daleko u retrovizoru Fabija Fogninija. Talijan je svojevremeno bio jedan od najvećih talenata teniskog svijeta, a još uvijek se neda s teniskih terena iako na leđima 'nosi' 36 godina. Stoga će se danas teško nositi protiv Federica Corie, četiri godine mlađeg argentinskog tenisača. Coria je je jako dobar ne zemljanoj podlozi na kojoj će danas omjeriti snage na Challengeru u talijanskom Cagliariju. Coria je favorit u ovom meču, sada to samo mora potvrditi i na terenu.

Bari – Parma (18.00), DVOJKA 2,15

Vodeća Parma, koja ima šest bodova više od trećeplasirane Venezije, prve izvan zone izravnog plasmana u Seriju A, gostuje na Stadio Comunale San Nicola protiv 18-plasiranog Barija koja želi poboljšati svoje izglede za izbjegavanje ispadanja jer zaostaje bod za 15-plasiranim Ascolijem te Ternanom i Spezijom koje su također s bodom više na 16. i 17. mjestu. Parma je porazila Lecco 4-0 kod kuće u svojoj posljednjoj ligaškoj utakmici produživši svoj niz bez poraza na četiri. Parma može izboriti promociju pobjedom protiv Barija i porazom ili remijem Venezije. Bari je poražen 1-4 u svojoj posljednjoj utakmici u Cosenzi, produživši svoj niz bez pobjede na 10 (tri remija, sedam poraza). Parma je pobijedila u posljednjem susretu Serie B između ova dva kluba, 2-1 na stadionu Ennio Tardini u rujnu.

B. Dortmund – PSG (21.00), DVOJKA 2,55

Drugi polufinalni par nešto je manje atraktivan, ali očekujemo odličan nogomet. Prije svega, obje momčadi su ostvarile rezultat koji je iznad njihovih ovosezonskih prezentacija na terenu, a koje, ako ćemo iskreno, nisu bile na razini preostalih polufinalista, pa čak i nekih četvrtfinalista. Bit će ovo treći ovosezonski međusobni duel Borussije i PSG-a, nakon što su dva puta odmjerili snage u skupini F Lige prvaka. Tada je u dvoboju prvog kola, igranom u rujnu, PSG na Parku prinčeva slavio s 2-0. Posljednje kolo donijelo je 1-1 remi na Westfalenu, čime je PSG u zadnji tren i uz puno muke kao drugoplasirani prošao u nokaut fazu. Parižani su i večeras blagi favoriti, unatoč ogromnoj podršci s tribina za domaće igrače.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+




Tagovi

Germania daje najveće tečajeveNajveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti